RTV-Noord: Vrijstaat Noord: Op onderzoek uit in Huizen [12-8-2015]

http://www.rtvnoord.nl/ipad/index.asp?v=36270 ;  VIDEO

 

Vrijstaat Noord: Op onderzoek uit in Huizen [12-8-2015]

RTV Noord-verslaggever Wiebe Klijnstra heeft vorige week maandag zijn eigen Vrijstaat Noord uitgeroepen. In dit nieuwe land, gelegen in het Middelstumer Bos bij borg Ewsum, onderzoekt hij de mogelijkheden van een onafhankelijk Groningen. Er is één soevereine vrijstaat in Nederland, bij Coevorden; de vrijstaat EuroStaete. Om hier meer over te weten te komen, sprak verslaggever Bram Douwes met de penningmeester van EuroStaete.

Deze video staat ook bij dit bericht: Liveblog Vrijstaat Noord: dag 10  

 

Op de achtergrond het embleem van Kamerzetel 151 voor de broodnodige inspraak in de Tweede Kamer om zaken aan de orde te stellen die nu politiek worden vermeden. Met name ook de conflicten met de NAM zoals dat te zien is in de videoreportage van de SDN over de grenzen van Eurostaete die door de NAM grof zijn geschonden met de illegale aanleg van een koelwaterleiding door het soevereine gebied van EuroStaete.

.

 

Al eerder werd de Tweede Kamer op de hoogte gesteld van het grensconflict, met o.a. het aanbieden van een visitekaartje aan fractievoorzitter Alexander Pechtold die met wat dedain de woordvoerder van EuroStaete de titel van koning of president toedichtte. Hij nam het niet serieus, wat nu anders blijkt te liggen. EuroStaete kan zich namelijk ontpoppen als een serieuze concurrent voor het belastingparadijs van het Koninkrijk der Nederlanden. Dat wordt wel even slikken meneer Pechtold.

 

 

De Vrijstaat Noord van Wiebe Klijnstra is een oase van ontspanning in het Groningse landschap waar alleen in een tent mag worden gekampeerd. Wiebe en zijn minister van Buitenlandse Zaken Bram Douwes vermelden dan ook dat er nog een vrijstaat is met eigen grondgebied en eigen wetten en geldsysteem: EuroStaete. De oorspronkelijke eigenaar van het landgoed legt in een lezing uit hoe het zo is gekomen.

 

 

Luca van Dinter is een van de zeven ‘gouverneurs’ op de Federatie van Soevereine Staten van EuroStaete, want van het totale vrijstaatgebied van Eurostaete zijn er zeven gebieden overgedragen aan soevereine beheerders van een deelstaat. Die van initiatiefnemer Luca van Dinter  en zijn medestanders heet Wonderland.

 

 

Ook Rob Brekel is een van die zeven soevereine beheerders van een deelstaat op de Federatie van Soevereine Staten van EuroStaete en maakt inmiddels mensen mede-eigenaar van zijn soeverein deel van de Federatie. En voorbeeld van hoe hij dat vastlegt ziet u hieronder.

 

 

Verder nodigen sympathisanten van een soevereine deelstaat op EuroStaete eenieder uit om zich aan te sluiten bij een van de soevereine deelstaten op het grondgebied van de EuroStaete. Zie daarvoor de brief met aangezochte organisaties die de afbraak van de sociale bescherming door de Nederlandse overheid niet meer pikken. Om juridisch iets te kunnen ondernemen met bijvoorbeeld een WOB-verzoek aan een overheidsinstantie om uitleg te krijgen over het bestuur en besluiten, is volgens de Nederlandse Algemene Bestuurswet een direct belang vereist van diegene die een rechtsprocedure aanspant. Mede-eigenaren van een deelstaat zoals hierboven beschreven zijn principieel en altijd belanghebbende, omdat zij als mede-eigenaar van het grondgebied in het aanpalende buitenland (Koninkrijk der Nederlanden) in alle gevallen voldoen aan de conditie van belanghebbende. Zie de uitnodigingsbrief.

 

Op 30 augustus wordt in Wijchen (bij Nijmegen) een bijenkomst georganiseerd van De Vrije Mens in dorpshuis de Oase. Verder wordt een manifestatie gehouden door de actiegroep Break The System. Zorg dat je daarbij bent. De AIVD is ook al uitgenodigd en de nationale omroepen eveneens. Dit om daarvan een vals verslag te kunnen doen, net als van die op het Malieveld in januari j.l.  Want de bevolking moet de indruk hebben dat het om een zooitje ongeregeld gaat. Men mag niet weten dat het gaat over een deel van de miljoenen verpauperden in ons land, die daartegen protesteren en een betere wereld opeisen.

 

Nu na zeven jaren krimp, korten en bezuinigen het weer iets beter gaat in de economie, is de regering van VVD en PvdA bezorgd over de mogelijk ongewenste loonontwikkeling die de export van Nederland zou kunnen frustreren, en daarmee de winst van de multinationals beperken in ons mooie belastingparadijs. Dus hebben ze in Den Haag een nieuw wapen uit de kast getrokken om de concurrentie om de beschikbare banen nieuw leven in te blazen. Namelijk de jacht op de mensen met een WAO-uitkering en met verslechtering van hun inkomen na ‘herkeuring’ de arbeidsmarkt op te jagen en zo de vakbonden de mogelijkheid van looneisen te blokkeren. Ja, ja, wat is politiek met vooruitzien toch een leuk spelletje. Zeker wanneer de toneelspelers in het parlement (op uitzonderingen na) zich het zwijgen laten opleggen met een schadeloosstelling van ca. 7311 euro per maand, of zelfs meer. Wie zou zijn kop niet dichthouden als je die kans kreeg?  

 

Vanmorgen kreeg ik van een goede vriend een boekje toegestuurd van Marten Toonder dat met commentaar was voorzien door Willen Middelkoop. De journalist die De Dag dat de Dollar valt bij de VPRO op televisie bracht. Dit is nog steeds een must voor elke econoom, politicus en bankier om die uitzending te bekijken. Dit na het bekijken van het parlementaire debat in het Britse Lagerhuis over de geldcreatie en ook de perfecte uitzending van Tros Radar met de Schuldvraag. Maar geen van allen, behalve het geven van publicaties presentere een oplossing voor het probleem met het overschrijden van de kritische massa aan geld, kapitaal of vermogen, dat net als bij een kerncentrale een ongecontroleerde splijting van materiaal tot gevolg kan hebben zoals in Fukushima in Japan en met de atoombommen van de Amerikanen op Hiroshima en Nagasaki.

 

Mijn aandacht ligt niet zozeer op de oorzaken van de monetaire ellende waarover iedere journalist (behalve Middelkoop) politicus, hoogleraar economie of bankier het zwijgen toe doet. Ik wil een oplossing om het uitstralingsgevaar van de kritische hoeveelheid kapitaal onschadelijk maken, door een oplossing te bedenken die de schadelijke aspecten van kapitaal (schuld van een ander) losweekt van de reëel economie, waarin mensen moeten werken, kopen en vooral kunnen leven. Tot nu toe heb ik het niet voor elkaar gekregen om een openbare discussie over het geld en de geldschepping los te krijgen. Ook mijn voorstel aanArnold Merkies om een motie in de Kamer in te dienen stuit nog steeds op angst en nog eens angst om iets te verliezen wat we eigenlijk helemaal niet bezitten, zoals ikzelf met die geërfde rooie cent die ik kreeg van de Drie Koningen bij de geboorte van Jezus Christus. Wat moet je met een biljoen biefstukken? Eet ze maar eens tegelijk op, dan zie je waarvoor Marten Toonder toen als waarschuwde en hij met de inkapseling van zijn spaargeld (kapitaal=schuld van een ander) dat kapitaal onschadelijk liet maken door iemand die het gevaar onderkende en het isoleerde. Datzelfde bepleit ik ook al heel lang met mijn Belgische Verdwijntruc, en de schuldenmassa te isoleren van de reële economie. Moeilijk? Technisch niet maar psychologisch een drama.

 

 

Tot hier maar mijn pleidooi om nu ook de Partij van de Dieren te verleiden die motie over te nemen en die in het parlement in te dienen. Dat kan zonder enige belemmering live in het Vragenuurtje. Ik ben benieuwd. Maar alle deelnemers aan de manifestatie in Wijchen kunnen dat ook. Gewoon een briefje met postzegel naar de Tweede Kamercommissie voor Financiën sturen. (telefonischnavragen voor ontvangst) en dan kijken wat ze er mee doen. Ze kunnen ook een vraag stellen over hun eigen AOW. Dit met de vraag waar die € 50,9 miljard zijn gebleven waarover de Algemene Rekenkamer twaalf jaar lang de audit heeft gedaan, die in de begroting van Prinsjesdag met vervalsing daarvan aan de Staten-Generaal en aan de Nederlandse bevolking is aangeboden. Gewoon vragen.

 

De Federal Reserve in handen van particuliere bankiers, en nog steeds….! 

m.v.g. 

R.M. Brockhus (redacteur SDN)

Westkade 227

1273 RJ Huizen (NH)

035-5244141

E: sdn@live.nl

W: www.sdnl.nl

 

9 bijlagen

 

 

Voorbeeld van bijlage ik-ben-op-zoek-gegaan-naar-vrije-mensen-en-mensen-die-hun-eigen-naam-claimen.pdf weergeven

ik-ben-op-zoek-gegaan-naar-vrije-mensen-en-mensen-die-hun-eigen-naam-claimen.pdf

Voorbeeld van bijlage goedemorgen-beste-brave-uitgebuite-politieambtenaren.pdf weergeven

goedemorgen-beste-brave-uitgebuite-politieambtenaren.pdf

Voorbeeld van YouTube-video ‘Money Creation & Society’ Debate in UK Parliament weergeven

‘Money Creation & Society’ Debate in UK Parliament

Voorbeeld van YouTube-video Partij voor de Dieren: geen nieuwe schuldenpakket Griekenland weergeven

Partij voor de Dieren: geen nieuwe schuldenpakket Griekenland

Voorbeeld van YouTube-video De grenzen van het soevereine EuroStaete tussen twee grenspalen weergeven

De grenzen van het soevereine EuroStaete tussen twee grenspalen

Voorbeeld van YouTube-video D66 fractieleider Alexander Pechtold wordt in Amsterdam op de hoogte gebracht van EuroStaete weergeven

D66 fractieleider Alexander Pechtold wordt in Amsterdam op de hoogte gebracht van EuroStaete

Voorbeeld van YouTube-video Dr Beukeveld presenteert de soevereine staat van Eurostaete weergeven

Dr Beukeveld presenteert de soevereine staat van Eurostaete

Voorbeeld van YouTube-video De dag dat de dollar valt 1/5 weergeven

De dag dat de dollar valt 1/5

Voorbeeld van YouTube-video oorzaak en oplossing van de kunstmatige crisis weergeven

oorzaak en oplossing van de kunstmatige crisis

 

Advertenties

Over ariannelot

"Hidden manna from the promised "White Stone", Rev 2:17 P1446:5, 131:3.3 . . . It is evil to see sin where there is no sin; TO SEE NO SIN WHERE THERE IS SIN. Evil is the path of FALSE DOCTRINES. Those who avoid evil BY SEEING THINGS AS THEY ARE gain joy by thus embracing the truth. Make an end of your misery BY LOATHING SIN. When you look up to the Noble One, turn away from sin with a whole heart. Make no apology for evil; MAKE NO EXCUSE FOR SIN. By your efforts to make amends for past sins you acquire strength to resist future tendencies thereto. Restraint is born of repentance. Leave no fault unconfessed to the Noble One. 131:3.4 (1447.1) “Cheerfulness and gladness are the rewards of deeds well done and to the glory of the Immortal. No man can rob you of the liberty of your own mind. When the faith of your religion has emancipated your heart, when the mind, like a mountain, is settled and immovable, then shall the peace of the soul flow tranquilly like a river of waters. Those who are sure of salvation are forever free from lust, envy, hatred, and the delusions of wealth. While faith is the energy of the better life, nevertheless, must you work out your own salvation with perseverance. If you would be certain of your final salvation, then make sure that you sincerely seek to fulfill all righteousness. Cultivate the assurance of the heart which springs from within and thus come to enjoy the ecstasy of eternal salvation. ~~ Urantia Book Paper 131 ~~
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s